miercuri, 24 august 2016

Interfoane Electra

La sedinta de bloc de saptamana trecuta s-a pus problema schimbarii interfoanelor cumparate cu multi ani in urma. Acum toata lumea ar vrea interfoane moderne, interfoane Electra de calitate, in speranta ca nu vor mai fi problemel carene scot peri albi acum. Oare v-am povestit ca sunt zile cand, desi avem interfoane audio, pret de cateva clipe nu se aude nimic, nu putem comunica deloc cu persoana care este la celalalt capat? Mai sunt si zile cand, habar nu am din ce motive, interfoanele nu suna si oamenii gabar nu au ca ii cauta cineva. S-a sugerat, la sedinta de bloc, ca am avea nevoie de un interfon smart, de parca batranele de pe scara ar avea habar ce este acela. Stiind deja ca cele mai bune interfoane de pe piata sunt aceste interfoane Electra, i-am rugat pe vecini sa se gandeasca bine, sa supuna la vot si sa decida dcaa ne dam si noi comanda sau nu. Sotul meu a iesit pe scara cu tableta in mana, a tastat pret de cateva secunde, apoi s-a plimbar pe la fiecare cu gadgetul pentru a le arata ce sunt acele interfoane audio de la Electrainstal.ro. 


Daca doriti sa instalati la bloc, la casa, la poarta institutiei un interfon smart, intrati o clipa macar pe site-ul amintit mai sus. Veti descoperi ca e vorba despre profesionisti care fac totul cu grija si respect fata de client, care ofera un raport calitate / pret excelent si care va pot sfatui in legatura cu alegerile pe care sa le faceti in materie de interfoane audio. Acum exista pe site si posibilitatea ca fiecare potential client, orice persoana interesata sa isi calculeze pretul in functie de anumite criterii. 


"Oricine cauta “interfon bloc pret” poate folosi acest algoritm de calcul pentru a-si estima cat mai corect cheltuielile. Calculatorul de preturi pentru interfoane de bloc necesita completarea catorva campuri: judetul unde trebuie montate interfoanele, tipul de interfon ales de client si numarul de etaje si de apartamente aflate in cladirea unde se va face lucrarea.

Pentru a afla pentru orice numar de interfoane de bloc preturile, trebuie alese si alte detalii, cum ar fi modul de asigurare a usii din spate (acolo unde este cazul).

In urma calculului, sunt afisate informatii de interes general cum sunt perioada de garantie, modalitate de plata si durata necesara instalarii interfoanelor.

Dupa ce s-a calculat pentru instalarea de videointerfon un pret, clientii pot cere tag-uri de proximitate sau chei suplimentare.

Asadar, interfoanele de bloc au preturi variabile, insa intreaga activitate este transparenta, asa incat clientul sa poata cere pentru interfon un pret, pentru videointerfon un pret si apoi sa poata compara rezultatele, pentru a o alege pe cea mai potrivita pentru sine."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu