luni, 2 iulie 2012

Parerea unui neinsemnat

     Desi nu prea am o activitate intensa in ceea ce se numeste blogosfera, cateodata ma mai ratacesc si eu pe aici, fie ca citesc, fie ca mai scriu(chiar daca o data la 3 luni).

     Vad ca unele articole incep sa semene cu o campanie electorala foarte proasta. Si cand spun asta ma refer la certurile care tot apar intre bloggeri. In loc sa se concentreze la ceea ce fac ei mai bine, si anume scrisul, se concentreaza din ce in ce mai mult pe campanii de promovare sau discreditare a altor bloggeri.

    Parerea mea, fratilor, este ca avem loc pentru toata lumea in blogosfera si plus de asta, hai sa lasam cititorii de rand sa-si dea cu parerea despre cine scrie mai bine. Iar cand nu mai avem idei, mai bine sa nu mai scriem decat sa incepem sa condamnam pe altii doar in ideea de a ne aduce  citititori, pentru ca atunci totul incepe sa arate ca un ziar ieftin, gen "Can-Can", Calitatea cititorilor acestor ziare lasa de dorit, parerea mea. Asa ca haideti sa incercam sa nu mai scriem articole pe care le putem cumpara cu 0, 70 de bani de la orice chiosc de ziare.

PS: Ma intreb, daca toti ar reusi sa scrie perfect, haterii ce ar mai face prin online?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu