marți, 11 august 2015

Implant de par la clinica Zetta

In liceu, prietenul meu era invidiat de toti colegii pentru parul lung si frumos pe care il avea, Dupa el intorceau toate fetele capul pe coridor si tot lui ii trimiteau biletele de dragoste, pe el il invitau la chefuri si tot pe el il rasfatau in timpul orelor. In primul an de facultate a observat ca incepe sa cheleasca. Intai insesizabil, apoi cu tot mai mare repeziciune. Stresul, nervii, oboseala, grijile, toate la un loc si-au facut de cap in capul lui, lasandu-l cu trei fire de par in crestet, si nici alea prea bine stabilite acolo. Normal ca toti am fost mai mult sau mai putin rautaciosi cu el, am facut tot felul de glume proastein legatura cu parul destept care paraseste capul prost sau cu par pentru doua bai si o ploaie. Prietenul meu nu s-a suparat. E destul de matur pentru a privi senin lucrurile care nu pot fi schimbate. Abia dupa ce s-a auzit de Berlusconi ca si-ar fi facut implant de par s-a gandit si sotia prietenului meu sa insiste, caci tare i-ar fi placut sa ii vada capul impodobit de par si nu alunecos ca o bila. La inceput nici nu a vrut sa auda de asa ceva. Voia sa ii permita naturii sa isi urmeze cursul fara ca el sa intervina. Pur si simplu nu era complexat de aceasta problema, pur si simplu nu se gandea la ea si nu suferea ca isi pierdea parul.

Pentru a-i face sotiei pe plac a acceptat sa isi faca o programare la o renumita clinica pentru a vedea ce este de facut si care vor fi pasii pe care ii va urma pentru a-si impodobi capul cu noi fire de par. Tocm ai citise pe undeva ca nu stiu ce fotomodel isi facuse un implant de par si ca intreaga fizionomie i se schimbase, ca parea intinerit. Acest lucru a provocat noi glume in familia lor. Isi tachina sotia intreband-o daca isi doreste alaturi un fotomodel sau un barbat mai tanar cu zece ani, caci el asa va reveni de la clinica dupa implantul de par pe care intr-un final s-a decis sa il faca. Pentru cei care se confrunta cu probleme si vor sa stie mai multe despre caderea parului si despre implantul de par, am selectat cateva informatii de pe site-ul clinicii Zetta, cea la care urmeaza ca si prietenul meu sa mearga.

Pierderea de păr permanetă poate fi de asemenea tratată prin operaţia de transplant de păr sau implant de păr.
Implantul de păr este o procedură cosmetică care include proceduri de transplantare precum micro-grefele, grefele fantă, grefele punch şi reducţia scalpului. Tipul afecţiunii cât şi circumstanţele şi dorinţele pacientului vor determina procedura optimă de tratament.

Implantul de păr se adresează:
• Bărbaţilor care suferă de alopecia androgenetică.
• Femeilor cu păr rar.
• Persoanelor care au pierdut o parte dar nu tot părul ca urmare a unei arsuri sau răni a scalpului.

Implantul de păr nu este recomandat următorilor pacienţi:
• Femeilor care prezintă o porţiune întinsă şi difuză de calviţie.
• Persoanelor care nu au suficiente situri donatoare (părţi ale scalpului din care se extrag grefele de păr).
• Persoanelor cu o formă de cicatrice cheloide sau ţesut fibros ca rezultat al traumelor, arsurilor sau radiaţiilor.
• Persoanelor care au pierdut părul din cauza medicaţiei.

De ce clinica Zetta si nu alta clinica? 
"Zetta înseamnă o echipă medicală excepţională, cu peste 100 de ani de experienţă, adunaţi în mii de ore de operaţii sofisticate, autori a numeroase lucrări de specialitate şi studii, contributori la congrese profesionale internaţionale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi soluţii medicale.
• Tehnologia de ultimă generaţie a clinicii este selectată special pentru a asigura lezarea minimă a ţesuturilor şi o recuperare mai rapidă a pacienţilor. Tot pentru cea mai bună experienţă posibilă, am ales soluţiile dedicate anesteziei, spaţiilor de recuperare, întregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizează calitatea experienţei."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu