luni, 2 iulie 2012

Explozie de ganduri

 Ni se intampla tuturor, macar o data in viata, sa avem cate o zi proasta ,o zi in care totul ni se pare a fi impotriva noastra, in care ni se pare ca totul este in zadar si tot ceea ce facem nu are nici un rost.
Sunt momente de cumpana in care suntem pe cale de a lua decizii in urma carora am putea pierde totul, fara macar sa gandim daca a doua zi o sa ne para rau sau nu.

  Cum am putea trece peste astfel de momente? Clipe in care am fii in stare sa ne omoram singuri visurile, sa ne luam singuri sansa de a avea sau  a face ceea ce ne place? Singura scapare in astfel de momente pentru mine a fost sa imi exteriozez suferinta, sa comunic cu cel de langa mine pe care il consider de incredere. Sa incerc intr-un fel sau altul sa scap de aceeasta incarcatura lasand-o parca pe umerii celuilalt, chiar daca asta cateodata pare nedrept. Pana la urma pentru asta exista cei apropiati, cei de incredere.

   Cel ce te iubeste te va ierta pentru un moment de slabiciune si te va sustine in continuare pentru a-ti indeplini visurile, pe cand viata este in stare sa iti ia tot, sa iti spulbere planurile intr-un astfel de moment. Asa ca incearca sa treci peste tot ce este greu, ignora orice dificultate, arunca povara pe altul cand iti este greu, dar urmeaza-ti visul, nu ceda, urmeaza-ti visul oricat de greu si de maret ar fi el, caci altfel ai putea regreta o viata intreaga gandindu-te :Oare as fi putut sa......?                    
 PS: SA NU UITAM CA TRAIM INTR-O VIATA IN CARE DOAR SPERANTA ESTE CEEA CE PRIMIM, IAR RESTUL TREBUIE SA-L FACEM SINGURI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu