marți, 22 septembrie 2015

Camere de supraveghere ieftine

Unele femei se uita la telenovele, altele prefera sa isi piarda vremea privind o emisiune de pe la americani, una in care partenerul care se simte inselat cheama o echipa de televiziune sa spioneze si sa adune probe pentru ca la final sa il puna in fata dovezilor pe sotul/sotia infidela. Asa am ajuns sa discut in casa cu femeia mea despre camere de supraveghere ieftine, sa ne intrebam de ce oamenii aleg sa faca tot acel circ si sa fie dati pe un post de televiziune, cand si-ar putea instala singuri o asemenea camera prin casa pentru a vedea ce se petrece acolo in lipsa lor. Dar nu, probabil ca marea majoritate a oamenilor de pe pamant vrea razbunarea, vrea sa isi vada partenerul infidel pus intr-o situatie proasta in fata intregii natiuni, vrea sa il bata, injure si faca de cacao in public, fara sa isi dea o clipa seama ca primii care pica de fazani sunt chiar ei, cei inselati, cei care aleg sa isi spele rufele murdare in vazul tuturor. 



Curiozitatea ne-a impins intai pe internet, asa ca am plecat in cautarea preturilor la camere de supraveghere, caci nu stiam daca sunt ieftine sau scumpe, daca isi poate permite oricine sa cumpere asa ceva sau sunt destinate numai celor cu bani multi, celor care au firme si vor sa isi supravegheze angajatii sau chiar clientii, caci e lumea plina de infractori care abia asteapta o portita prin care sa intre. Ei bine, am descoperit cu uimire ca pe site-ul comenzi.ro exista o multime de camere de supraveghere ieftine, pe care chiar si le poate permite oricine, daca doreste sa aiba asa ceva (COMENZI.RO este unul dintre cele mai vechi site-uri de comert electronic din Romania.​Lansat pe 2 Aprilie 2003, COMENZI.RO s-a impus rapid prin seriozitate, rapiditate, produse deosebite si preturi bune, ajungand in anul 2004 printre liderii comertului electronic romanesc. Intre timp mediul online a evoluat, aparand sute de magazine virtuale, unele serioase, altele mai putin serioase, ba chiar si unele neserioase.
Chiar daca in ultimul timp clientii sunt interesati in primul rand de pret, a ramas si va ramane constanta cererea pentru servicii de calitate, rapiditate si respect fata de client. COMENZI.RO este o companie reala, cu angajati reali, cu un sediu real, cu produse reale, cu garantie reala, cu mii de clienti reali.COMENZI.RO ofera consiliere, livreaza rapid, acorda garantie si toate drepturile legale clientilor. ). Probabil si prin alte tari exista asemena site-uri cu oferte bune, asa ca nu pot pricepe de ce aleg unii oameni sa se faca de rusine la televizor, de ce fac tot acel circ din care nu castiga decat televiziunea care difuzeaza emisiunea. Ei chiar nu inteleg atata lucru? 


Daca vreti sa va informati, poate ar fi bine sa cititi si istoria supravegherii video, caci e tare interesanta. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu