duminică, 3 august 2014

Recomandari din blogosfera

Schimbarea temei de blog a adsus cu sine si alte schimbari. Mi s-a trezit dorul de a scrie iar pe blog si de a face cateva recomandari din blogosfera, desi timpul meu liber este ca si inexistent. Totusi, fiind duminica, nu ma voi apuca sa filozofez, nici sa fac teoria chibritului, ci voi vorbi doar pentru a-mi vedea trei ganduri asternute pe aceasta foaie. Bine, nu ca m-ar citi cineva, dar mie imi face bine sa stiu ca am un loc al meu, in care pot discuta liber, pot face cam tot ce imi doresc. Dupa cum poti vedea, cititorule, prea multe nu imi doresc... :)

O zi libera am avut, si cateva minute din acea zi le-am petrecut citind de prin blogroll. Asa mi-a venit ideea de a face cateva recomandari din blogosfera,
caci mi-au atins coarda sensibila unele articole. De exemplu, la Ionut am citit un articol numit Aminteste-ti, omule!, articol pe care va recomand sa il cititi seara, inainte de culcare, pentru ca ideea din el sa dospeasca in subconstient, cat timp va veti odihni.

La Vienela pe blog am gasit un articol numit Nu neglijati educatia primilor ani!, articol care trateaza tema celor sapte ani de acasa, insa fara a intra in multe amanunte. Este un articol pe care eu recomand sa il cititi dimineata, la cafea, pentru ca ideile din ele sa va bantuie toata ziua si sa va aminteasca un lucru: nu trebuie sa treceti nepasatori pe langa parintii ce se ocupa numai de partea materiala a vietii copiilor, uitand ca spiritul este cel putin la fel de important. 

Nu stiu daca voi v-ati plictisit citind, insa articolul de fata pe mine deja m-a epuizat, caci nu mai am obisnuinta de a scrie pe blog. Dar promit sa revin cat de curand si cu alte recomandari din blogosfera. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu