duminică, 26 aprilie 2015

Scrisoare de dragoste

Iubita mea,

Vreau sa iti spun ca pentru mine esti cea mai frumoasa femeie care exista pe acest pamant si ca esti asa cum soarele este pentru pamant. Atunci cand te vad zambind si fericita este ziua si caldura in sufletul meu, iar cand te vad trista vine noaptea cu frigul ei ingrozitor si nu mai am liniste. Iti multumesc ca existi, ca imi esti alaturi, ca ma sustii si ca ma suporti si vreau sa stii un singur lucru: pentru mine doar tu existi si nu mi-as ierta-o niciodata daca te-as pierde. Desi nu am intentia sa te supar reusesc foarte des si as vrea sa te rog sa ma ierti pentru ca asa sunt eu. 
Mi-e frica cand te vad suparata, mi-e frica cand te vad bosumflata, mi-e frica cand nu esti fericita, mi-e frica atunci cand nu zambesti, mi-e frica sa te pierd pentru ca odata cu tine mi-as pierde tot: inima, sufletul, lacrimile, speranta, puterea de a lupta, tot... Pentru ca toate sunt ale tale si asa vor ramane mereu si sper sa nu mi le iei niciodata, sa nu le duci cu tine prea departe de mine pentru ca atunci pentru mine nu stiu daca ar mai exista viata, caci fara tot ceea ce acum este al tau ii este greu fiecarui om. 

Te iubesc mult si nu o sa pot sa-ti gresesc si sa te dezamagesc niciodata caci cu cat trece timpul imi dau seama ca tu esti ceea ce am cautat, iar atunci cand te-am gasit am incetat sa mai caut pentru ca ma simt extraordinar de bine asa, ma simt eu.

Te iubesc mult. Al tau...

PS: Scrisoare regasita astazi, la aproape 8 ani de cand a fost scrisa. Inca este valabil absolut tot ce a fost scris in ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu