luni, 21 martie 2016

Apartamente 2 camere Iasi

Anul trecut, in toamna, am trecut prin Iasi cu niste treburi si am ramas placut surprinsa de ceea ce am vazut pe acolo. Orasul pare mult mai curat, oamenii mai stilati, blocurile mai ingrijite fata de cum imi aminteam eu. Am stat de vorba cu un localnic si am aflat ca oamenii isi cauta tot mai des de munca in oras, ca acest lucru a dus la o cerere tot mai mare de apartamente 2 camere iasi, ca multi au inceput sa inteleaga felul in care merge economia. In urma cu doar cativa ani, oamenii erau convinsi ca e de preferat sa se chinuie intreaga viata locuind in case inchiriate, in loc sa isi cumpere in rate un apartament 2 camere iasi. Intre timp, cei mai multi au inteles ca preturile la chirie sunt mai mari decat ratele, asa ca au inceput sa isi indrepte atentia catre zonele unde exista apartamente noi (Bucium, Canta, Nicolina). Puteti vedea si voi pe site-ul casanouaiasi.ro, in galeria foto, o multitudine de imagini facute atat in timpul constructiei complexelor de locuinte, cat si dupa terminarea lucrarilor, cand finisajele au schimbat total aspectul exterior si interior al caselor. 


Mai ales pentru familiile tinere cred ca aceste apartamente 2 camere iasi sunt ideale. Si ma gandesc la faptul ca un loc de munca bun, laolalta cu o casa noua, curata si frumos amenajata, pot face ca tinerii acestei urbe sa ramana in tara, sa isi cladeasca aici un viitor, in loc sa umble prin lume dupa caini cu covrigi in coada. Da, inca se construiesc case noi si asta e un semn clar ca exista locuri de munca in Iasi, ca orasul se dezvolta in continuare, ca va fi mai bine. Pentru cei care sunt interesati, mentionez ca am vazut pe site-ul casanouaiasi.ro apartamente gata mobilate cu bun gust, dotate cu centrala termica si calorifere, placate cu gresie si faianta in culori placute ochiului. In plus, am convingerea ferma ca in aceste zone nu exista vecini care sa deranjeze, caci apartamentele nu par facute chiar pentru oricine, ci mai degraba sunt gandite pentru oameni care pot aprecia linistea, curatenia, armonia. 


"Complexul rezidential CASĂ NOUĂ aduna in acelasi loc toate calitatile unui spatiu european: armonie, spatiu, zone verzi si acces la zonele centrale ale orasului in imediata vecintate.Constrcutiile noastre vor garanta o investitie de mare valoare de piata, prestigiu si sigura in timp.

Imobilele Casa Noua 1, Casa Noua 2 si Casa Noua 3 se intind pe o suprafata de 1100 -1950 mp si au in total cate 24, 25 si 26 de unitati dispuse pe cate 4 sau 5 nivele cu terase retrase. Securitatea rezidentilor este asigurata de un sistem de acces electronic sau de interfonul cladirii. Apartamentele noi CASĂ NOUĂ au cate 5 sau 6 apartamente pe etaj, iar fiecare apartament este partitionat inteligent, cu spatii generoase inundate de lumina naturala si cu vedere panoramica.

CASĂ NOUĂ ofera la vanzare apartamente cu 1, 2, 3 camere, atat cu plata cash cat si prin programul prima casa sau orice alt tip de credit. Deoarece sunt apartamente noi finalizate „la gri” sau in curs de finalizare, viitorul proprietar are posibilitatea de a opta pentru detalii de finisaj."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu