joi, 31 martie 2016

Implanturi dentare la cele mai bune preturi

Observ ca acest blog se transforma, incet si sigur, intr-un site cu tot felul de informatii medicale, de la operatii de chirurgie estetica si pana la implanturi dentare de cea mai buna calitate. Nu ca ar fi un lucru rau, zic tot eu. Pana la urma urmelor, oamenii trebuie sa afle de undeva care e cel mai bun cabinet stomatologic din Bucuresti sau cea mai buna clinica de chirurgie estetica din tara, nu-i asa? Aici am gasit implanturi dentare la cele mai bune preturi, daca sunteti interesati de asa ceva. Nu vorbesc doar din auzite, cum si-ar putea imagina unii, ci chiar am pe cineva din familie care a apelat la serviciile oferite de acest cabinet stomatologic (Dr Serban - Clinica stomatologica) pentru un implant dentar care ii era absolut necesar si care s-a declarat a fi extrem de multumit de rezultatul obtinut. Consider ca este un motiv destul de bun si de serios pentru a recomanda o clinica stomatologica. Voi ce parere aveti?

Tin minte ca am citit acum vreo doi ani pe internet (pe un forum) povestea unei doamne care, tot asa, avea nevoie de un implant dentar. A cautat pe internet o clinica din orasul in care locuia si, gasind o lista intreaga de cabinete, l-a ales pe cel care avea preturile cele mai mici. Din nefericire, operatia nu a fost chiar reusita si biata doamna se plangea pe forum si incerca sa ii avertizeze si pe altii de necazul sau. Iata din ce motiv consider ca oamenii, atunci cand cauta un cabinet stomatologic, trebuie sa se uite nu doar la preturi, ci si la ceea ce spun alti pacienti despre respectiva clinica / respectivul cabinet stomatologic. O recmandare sincera, venita de la cineva care chiar a trecut pe la clinica, e intotdeauna binevenita. Chiar as vrea sa imi satisfac o curiozitate legata de acest fapt: voi cititi recomandarile gasite pe internet? Va incredeti in ele? Ati avut vreodata surprize neplacute la vreun cabinet stomatologic?

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre. Pana atunci, nu uitati sa dati clic pe linkul de mai sus, caci el va va duce pe site-ul unde am gasit implanturi dentare la cele mai bune preturi. Si, pentru ca tot suntem la acest capitol, iata si cateva cuvinte preluate in ghilimele de pe site-ul drserban.ro:
"Implantul dentar reprezinta radacina unui dinte artificial ce urmeaza a inlocui dintele lipsa de pe arcada. Materialul din care este realizat este titanul, material 100% biocompatibil.
De ce noi?

aparatura de ultima generatie PIEZOSURGERY
confort sporit postchirurgical fata de tehnicile clasice
sterilizare conform Normelor UE
personal specializat
GARANTIE lucrare"
"Implantul dentar este de fapt un surub de titan care este plasat prin tehnici speciale la nivelul osului maxilar/mandibular pentru a inlocui dintele/dintii lipsa de pe arcada.Terapia pe implante de obicei necesita cateva etape impartite pe o durata mai lunga de timp,in jur de 3-9 luni.Dupa aceasta perioada implantul este acoperit cu un bont de vindecare si o coroana provizorie care are rolul de a conforma gingia si a favoriza protezarea definitiva ulterioara.Exista si posibiltatea plasarii unui implant imediat dupa extractia dintelui bolnav, tehnica folosita pentru a reduce timpul de tratament si a conserva osul care va primi implantul;in aceeasi sedinta pacientul poate primi si coroana provizorie-protezare imediata.Acestea sunt ultimele tehnici din implantologie,folosite cu succes in toata lumea."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu