duminică, 11 martie 2018

Studiouri din Bucucuresti

Daca este sa vorbim despre videochat, cam cate studiouri din Bucucuresti cunoasteti si mai ales cate dintre ele credeti ca sunt cu adevarat performante, ca ofera angajatilor cele mai bune conditii de lucru si un respect pe care tot mai greu il gasim la angajatori, indiferent de domeniul de activitate? Adevarul este ca eu nu stiu prea multe studiouri din Bucuresti, insa va pot spune ca am auzit despre conditiile foarte bune in care se lucreaza la Live Studio. Exista pe internet chiar si marturisiri ale unor fete care au lucrat sau care lucreaza acolo si care se declara a fi tare multumite de tot ceea ce au primit. Faptul ca totul se desfasoara in conditii legale, ca angajatele primesc inca din prima clipa ceea ce le trebuie, inclusiv sedinte foto si video care sa le ajute sa isi promoveze imaginea (retineti ca nu este vorba despre nimic care sa aiba legatura cu nuditatea), ca au parte de training pentru a putea depasi rapid perioada de inceput, ca vor invata o limba straina pentru o mai buna comunicare cu fiecare client, ca vor castiga bani frumosi, mi se pare ca reprezinta o buna oportunitate pentru persoanele care doresc sa intre in acest domeniu de activitate. 

Desigur, prima conditie care trebuie indeplinita este legata de varsta. Nici o persoana care nu a implinit varsta de 18 ani nu se poate angaja la Live Studio. Nu stiu sa va spun cum este pe la alte studiouri din Bucuresti, insa va recomand sa asteptati pana cand ajungeti la maturitate, sa nu va lasati vrajite de mirajul banilor castigati aparent usor. Oricum, daca vreti sa lucrati intr-un studio serios si performant, sa stiti ca va trebui sa aveti la voi un document cu ajutorul caruia sa puteti dovedi ca ati implinit varsta de 18 ani (acesta poate fi buletinul, permisul de conducere sau pasaportul). 

De asemenea, tineti cont de sfaturile care exista pe site-ul spre care am pus link si care, cel mai probabil, nu exista pe paginile altor studiouri din Bucuresti. M-as bucura sa aflu ca va informati bine inainte si ca nu va lasati atrase in capcanele celor care sunt neseriosi, care nu va ofera un contract de munca sau conditii decente de lucru si confidentialitatea absolut necesara in aceasta meserie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu