sâmbătă, 31 martie 2012

CUM SA TE RELAXEZI?

     Practic de astazi incepe weekend-ul, parte a saptamanii mult asteptata, in care in teorie ar trebui sa te relaxezi, sa scapi intr-un fel sau altul de stresul acumulat de-a lungul saptamanii.
Dar cum gatu ma-sii sa reusesti cand te trezesti dimineatza, te duci frumusel in bucatarie sa-ti servesti cafeaua si gasesti pe masa factura de la gaze de vreo 170 ron (unde mai pui ca este si insotita de preavizul de inchidere ca, na, in weekend toata lumea prefera sa iasa in cuplu).

Incerci sa ignori fericitul cuplu si iti bei cafeaua linistit ,hotarat ca macar astea doua zile sa nu te gandesti la nimic in afara de faptul ca te vei odihni, ca te vei simti bine. Termini cafeaua si incerci sa mananci ceva, dar realizezi ca nu mai ai painica!!! Nici o problema, mai sunt niscaiva lei, deci am trecut si peste asta.. 

Te imbraci sa te duci la magazin sa cumperi, caci daca tu nu, cine? (astazi este zi de spalat si de curatenie la nevasta-mea). Iti iei frumusel niste banuti, iesi pe usa si pe hol dai de vecinul de deasupra care, dupa ce ca ma terorizeaza cu bocanitul lui zilnic (de parca ar avea atelier de tamplarie in apartament) imi mai face si un semn discret catre avizier, avizier care imi este cel mai mare dusman, recunosc ca nu degeaba, am vreo 2000 de lei la rubrica aia, cum ii zice? restante parca.

Si uite asa pleci frumos spre magazin, incercand sa eviti toti vecinii grijulii care incearca sa-ti aduca aminte numai de datorii, iti iei painica si bonus vreo doua beri reci (ca doar meriti ,nu?), mananci si incepi a te relaxa cu cele doua beri. Iti iei frumos telefonul, cauti in lunga ta agenda telefonica si incepi sa suni (ca si saptamana trecuta) prietenii. Prieteni care vor sa scape si ei la randul lor de stres si  te invita la un gratar (moca evident), ca na, prietenii mai sunt facuti si sa te ajute. Si uite asa usor, usor, scapi de stres si o sa fii pregatit pentru o saptamana de munca (nu conteaza ca va fi aproape moca) foarte reusita (pe dreacu). Hai pa, ca ma asteapta grataru'.

3 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. indicat ar fi sa scoti partea cu datoriile din plan,asta daca reuseti,dar oricum ,incearca si nu ai ce regreta.

      Ștergere
  2. lasa facturile in weekend.du.te la gratar.si de luni o iei de la cap.atunci sa vezi.

    RăspundețiȘtergere