vineri, 15 aprilie 2016

Visele pot deveni realitate

Mi-a fost vecina inc din vremea cand ne jucam prin nisip si ii daramam fiecare castel ridicat si frumos impodobit. Ea plangea si jura ca isi va face un castel adevarat cand va fi mare, unul pe care sa nu i-l mai pot darama. Anii au trecut, noi am crescut si am uitat de promisiunea pe care mi-o / si-o facuse candva. Dar ea nu uitase. A luptat cu sine, cu tentatiile care apar la tot pasul adolescentilor si a reusit sa termine fiecare an scolar cu medii foarte bune si mai apoi a intrat la una dintre cele mai grele facultati din tara. Pentru a-si urma visul, fata s-a vazut nevoita sa se angajeze pe toata durata facultatii si nu oriunde, ci intr-un loc curat, unde sa fie stapana pe situatie si de unde sa poata castiga usor bani frumosi. Mi-a povestit ca a gasit un anunt de angajare pe site-ul www.livestudio.ro si de acolo a facut primul pas spre noua sa viata, o viata la care visase intotdeauna si spre sansa de a-si ridica acel castel despre care imi spusese cu multi ani in urma, pe vremea cand era doar o copila plangacioasa, terorizata de baietii obraznici din cartier. A sunat la numarul de telefon 0727 44 44 47 si a stabilit un interviu, prilej cu care angajatorii au cunoscut-o, iar ea a aflat care sunt conditiile de munca, dar si avantajele si beneficiile jobului de model videochat in livestudio. Tot ce i-a trebuit la momentul interviului a fost buletinul de identitate, pentru ca angajatorul sa se asigure ca discuta cu o persoana majora, caci minorele nu sunt primite in studio.

Dupa ce a trecut interviul si a inteles ca i-ar placea sa lucreze in acel loc, vecina mea a trecut la urmatoarea etapa, si anume fotografia care sa ii puna in valoare frumusetea. Sa nu va imaginati ca a fost vorba despre o fotografie nud sau ceva de acest gen. Nicidecum! O fotografie normala, cu o fata frumoasa imbracata elegant, zambind senina la camera. Chiar si in timp ce imi povestea cum a fost in prima zi in livestudio, zambea intr-un mod placut amintirii. A incercat sa imi redea, cuvant cu cuvant, dar si cu intonatia potrivita, spusele celor de la www.livestudio.ro in ceea ce priveste incputul unei cariere in videochat:

"Si noi ne vom asigura ca vor deveni realitate. Inca din prima zi de munca, trainerul tau personal, o colega draguta si atenta, te va indruma catre succesul tau ca model videochat. Prima zi de munca va fi ca o distractie, iti vei cunoaste colegele, vei face cunostinta cu siteurile pe care vei lucra si practic vei putea sa faci orice iti trece prin cap. Tu sa ai in minte doar ca trebuie sa razi si sa te distrezi. Noi echipa livestudio vom avea grija ca tu sa faci bani si sa nu iti lipseasca nimic din ceea ce este necesar pentru ca tu sa poti face performanta in videochat. Daca ai nevoie de indrumari intr-o limba straina noi te putem ajuta, asa ca sa nu iti fie teama, noi suntem aici pentru ca totul sa decurga perfect."

Ceea ce vreau sa va spun este ca fosta mea vecina a reusit, lucrand la acest studio de videochat, sa isi implineasca visurile. A terminat cu brio facultatea si, in acelasi timp, a reusit sa adune banii necesari pentru a-si face o casa de vis, o casa frumoasa, cocheta, eleganta, confortabila. 

"Nevoia de a supravietui intr-o piata mereu in schimbare, unde tot ceea ce este nou astazi maine este vechi, ne-a transformat in profesionisti si ne-a ajutat sa cunoastem tot ce inseamna videochat. Acestea, completate de respectul fata de modele, plati corecte si la timp, fair-play si devotament fata de munca ne-au adus unde suntem astazi, respectiv in fata ta."
"Noi chiar iti oferim, nu doar promitem. Livestudio iti poate oferi un salariu garantat de pana la 4500 lei, pe o perioada de 3 luni. Asta ar insemna un venit de cel putin 1000 EURO garantat! Cunosti o limba straina? Vrei sa devii un model exemplar? Serioasa si devotata Livestudio? Noi te vom rasplati cu cu un salariu fix si un training intensiv."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu