duminică, 15 mai 2016

Scule electrice de mana de la www.tehnicbazar.ro

Scule electrice de mana si diverse accesorii pentru ele gasiti la www.tehnicbazar.ro, daca vreti sa faceti treaba buna si sa le aveti o viata intreaga. Nu mai cumparati scule la mana a doua, gata folosite si obosite de alti meseriasi, nu va mai bucurati ca ati gasit prin obor sau cine mai stie pe unde scule electrice de mana la preturi foarte mici. In general oamenii isi vand sculele cand nu mai functioneaza perfect, cand au ceva probleme. Un proverb spune ca suntem prea saraci pentru a ne permite sa cumparam lucruri ieftine, de care altii incearca sa scape. Scriu cu furie, dar si cu rasul hohotind in gat, gata sa erupa. Am avut nevoie zilele trecute de un meserias pentru a rezolva o anumita problema prin casa. Am gasit un domn la vreo 40 de ani, am negociat cu el si s-a apucat de treaba. La nici trei minute dupa ce si-a suflecat manecile, scula electrica cu care venise a cedat. Pur si simplu nu a vrut sa mai functioneze. Omul, rosu la fata, a incercat sa o repare, insa nu a reusit. Ca sa nu piarda lucrarea, a sunat repede un prieten, l-a intrebat daca are respectivele scule si l-a chemat la noi. 

Povestea aproape ca s-a repetat. Cel de al doilea meserias a adus sculele si impreuna oamenii au revenit la treaba. Problema era ca scula mergea in hopuri. O data functiona, de doua ori nu. Oamenii transpirau de zor, vizibil jenati de situatie si probabil temandu-se ca nu vor primi nici un ban. Nici noi nu ne simteam prea bine. Casa era intoarsa cu fundul in sus si problema pentru care chemasem meserias nu parea sa fie mai aproape de rezolvare. Ne-am tras deoparte si ne-am sfatuit, nervosi peste masura. Ce e de facut intr-o asemenea situatie? Asteptam sa apara si al treilea meserias cu o alta scula electrica de mana paradita, care sa functioneze cat fumez eu o tigara? Sau le multumim frumos, le platim deranjul si cautam sa ne cumparam propriile scule, sa le avem in casa si sa nu mai apelam niciodata la meseriasii lui peste prajit? Dupa cum va puteti imagina cu usurinta, am ales cea de a doua varianta. Am intrat pe internet, pe site-il www.tehnicbazar.ro, am ales sculele electrice de mana de care avam nevoie, le-am comadat si am rezolvat problema. Avem in casa ceea ce ne trebuie si stim sigur ca vor functiona perfect mult timp de acum inainte. 

" Infiintata in anul 1994 Societatea Comerciala TEHNO S.R.L. a debutat ca distribuitor autorizat de scule electrice marcaBOSCH; fiind axati inca de la inceput pe educarea clientului in vederea alegerii unor produse de o calitate net superioara fata de ce se gasea in momentul respectiv in piata.

In anul 2000 TEHNO S.R.L. a largint gama de produse cu scule electrice de mana şi accesorii a unor Producatori de renume:Metabo, Makita, Hawera, DeWalt devenind astfel distribuitor autorizat pentru aceste marci si asigurând servicii pentru toate produsele comercializate in vederea acoperirii tuturor cerintelor clientilor. În paralel cu sculele electrice, s-a diversificat si oferta cu scule de mana, scule pneumatice, motoutilaje, compresoare, generatoare, pompe, hidrofoare, utilaje pentru construcţii.

In acelasi timp anul 2000 a marcat si un adevarat boom pe piata centralelor termice pentru casa si apartament, reprezentand un moment important in dezvoltarea firmei TEHNO S.R.L. Receptiva la acest fenomen, conducerea societatii a dezvoltat un puternic departament de termotehnica, capabil sa execute de la instalaţii de incalzire pentru locuinte individuale pana la sisteme de climatizare complexe pentru hale industriale, depouri de locomotive, cladiri administratice, benzinarii, restaurante."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu