miercuri, 28 septembrie 2016

Cea mai bine echipata clinica stomatologica din Bucuresti

Nu stiu exact cate clinici stomatologice sunt in orasul meu si nici cat de bine sunt ele echipate, insa astazi am aflat care este cea mai bine echipata clinica stomatologica din Bucuresti. Ma intorceam de la o prietena, cu bratele pline de carti si de flori adunate dntr-un parculet. Langa mine, in auobuz, doua doamne vorbeau destul de tare despre o clinica stomatologica numita Citydent. Numele acestei clinici stomatologice mi se pareafoartea cunoscut si, intr-un final, cand am ajuns acasa, mi-am amintit ca am citit pe blogul unei fete ca Citydent este cea mai bine echipata clinica stomatologica din Bucuresti. Iata ca, in modcu totul intamplator, ceea ce gasisem pe internet imi confirmau doi oameni straini in autobuz. In Bucuresti exista cabinete de stomatologie care arata ca in occident si care chiar ofera servicii occidentale. Aviz celor ce au nevoie, dar si celor responsabili, care doresc sa isi pastreze dantura intacta pana la adanci batraneti prin controale facute cu regularitate la o clinicastomatologica cuna. 


Pentru noi este mai greu, din cauza ca nu locuim in capitala si nici nu avem (deocamdata) masina, insa pentru bucuresteni cred ca e important sa stie care este cea mai bine echipata clinica stomatologica din Bucuresti, mai ales daca vor servicii stomatologice deosebite, inaint calitative. Si cine sa le spuna, daca nu noi, bloggerii, cei care scriem pe internet si raspandim vestile din pura pasiune pentru scris si din placerea de a ajuta oamenii?


"Atunci când ne veți vizita la CityDent veți descoperi că zâmbetul dumneavoastră reprezintă prima noastră prioritate. Veți observa că eforturile noastre sunt îndreptate spre securizarea stării dumneavoastră de confort. Vă veți convinge că dispunem de tratamente și abordări personalizate pentru fiecare pacient, inclusiv pentru cei temători. Iar în final suntem convinși că ne veți percepe ca dentiști competenți ce reușesc să retușeze farmecul personal. Vă vom oferi zâmbetul pe care vi l-ați dorit dintotdeauna – cel pe care natura poate nu a reușit să-l scoată în evidență așa cum v-ați fi dorit poate.

Vă vom înfrumuseța zâmbetul și o vom face pentru a vă schimba în bine viața."


"In dorinta de a va servi la cele mai inalte standarde de profesionalism, incercam sa va oferim informatii detaliate pentru a putea lua decizii informate in ceea ce va priveste cu privire la mentinerea si imbunatatirea sanatatii si esteticii dentare. Speram ca site-ul nostru de internet va reprezenta pentru dumneavoastra o sursa de incredere care sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie cu privire la sanatatea dentara si nu numai."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu