luni, 8 februarie 2016

Roti de cauciuc de calitate

Am un prieten care lucreaza ca angajat intr-o mica fabricuta de pe la noi. Un tip mucalit, care are mereu in tolba o poveste, un banc bun, o intamplare memorabila, asa cum a fost cea pe care mi-a povestit-o zilele trecute, la o bere. Se facea ca seful lui nu lua niciodata in seama plangerile angajatilor. de parca nici macar nu le auzise. Azi asa, maine asa, pana cand omul s-a suparat rau din cauza problemele pe care le intampina in timpul serviciului. A scos telefonul din buzunar, a intrat pe google, a tastat cateva cuvinte, dupa care a intrat tacticos in biroul sefului si i-a spus: aici poti gasi roti de cauciuc de calitate atat pentru scaunul tau directorial din care nu cobori niciodata, cat si pentru diverse nevoi pe care le au angajatii, cum ar fi o amarata de masuta pe roti de cauciuc de calitate, care sa nu tulbure prea tare obiectele pe care le transportam dintr-un loc in altul. Seful lui a cascat niste ochi cat cepele, a inghitit in sec, s-a uitat pe pagina de internet recomandata de prietenul meu mucalit (sau sinucigas, in acest caz?), a ras in hohote si a apasat butonul "comanda" imediat dupa ce a selectat rotile necesare. E un caz fericit, imi veti spune, care s-ar fi putut termina urat, cu o concediere sau cu un sut in dos. 

Prietenul meu a avut noroc. Un noroc chior. Chiar daca seful era surd la plangerile lor, se pare ca ii pasa totusi de angajati, daca era tras de maneca si scuturat puti, sa revina la realitate. Poate ca in tara asta nu ar mai fi atatia angajati nemultumiti de conditiile de lucru si nici atatea accidente de munca, daca sefii ar asculta cu atentie vaicarelile subordonatilor sau daca acestia, intr-un moment prielnic, ar proceda asa cum a facut-o amicul meu. Poate ca totul ar incepe sa mearga ca uns, ca pe niste orti bune, de cauciuc, de cea mai inalta calitate. Dar ne vom putea lua noi vreodata in dinti inima, vom avea vreodata curajul de a le spune verde in fata sefilor ce gandim si care ne sunt adevarate nevoi si nemultumiri? Cand va invata romanul ca nimic nu iese bine daca lucram cu carpeli? Lucrul de calitate iese numai din piese de calitate. Nu pot spune pe blog in ce domeniu lucreaza prietenul meu, ca nu sunt multe asemenea fabricute in judet, insa pot spune ca pentru angajatii de acolo este foarte important ca tot ceea ce transporta dintr-o sectie in alta sa fie plimbat pe mese care nu se leagana prea tare si nu ametesc produsele rezultate din munca angajatilor. Din acest motiv va sfatuisc sa le spuneti sefilor ce anume va trebuie ca sa faceti treaba bine la serviciu, fie ca e vorba despre roti de cauciuc, saci de rafie sau stilouri cu penita de aur. :)))

"Rolele TENTE pentru echipamentele de transport sunt alegerea perfectă ăentru folosință îndelungată într-un mediu prăfuit sau umed și pe suprafețe neregulate. Mulțumită design-ului perfecționat, rolele pentru echipamentele de transport, care sunt valabile în versiunea pivotantă sau fixă, sunt robuste și durabile. Sunt confecționate folosind doar materiale de cea mai înată calitate, de la cauciuc solid la poliamidă, fiecare fiind diferită în funcție de proprietățile specifice. Poliamida, de exemplu, se potrivește pentru încărcături grele și suprafețe moi, orice neregularitate a suprafeței poate rezulta rapid într-un transport mai zgomotos. Poliuretanul este o alegere mult mai bună pentru astfel de suprafețe și poate fi folosit si pe suprafețe moi însă cu o capacitate de sarcină mai redusă. Rolele pentru echipamentele de transport sunt de multe ori rezistente, cu rulmenți care rezistă la șocuri și printre altele au o rezistență de rulare scăzută, înățimea de instalare scăzută și o capacitate de sarcină ridicată. Suntem siguri că vom găsi soluția perfectă pentru dumneavoastră, pentru orice nelămuriri sau sfaturi vă rugăm sa apelați la personalul nostru prietenos."


"Invenția roții este probabil cea mai importantă invenție a omenirii în natură de tehnolgie, chiar și azi aceasta ne garantează mișcare, eficiență și progres. Ea mișcă oamenii și mărfurile și face ca dezvoltarea societății sa meargă înainte. 
Better Mobility. Better Life. 
Acela este motto-ul nostru. Este ceea în ce credem și pentru care lucrăm zi după zi. Peste tot în lume angajații noștri își asumă responsabilități pentru a se asigura că lumea a făcut un pas înainte. Ei fac acest lucru cu o convingere și dedicație totală."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu