joi, 23 iunie 2016

Stifler.ro sau de unde poti sa-ti cumperi cele mai utile accesorii

Fiecare dintre noi are in prezent cel putin un smartphone, ca sa nu mai vorbesc despre tablete, iPad-uri sau alte gadgeturi de care ne folosim zilnic. Sunt foarte utile, depindem de ele pentru comunicare, le utilizam la job sau pentru a tine legatura cu cei dragi si a fi la curent tot timpul cu noutatile. Apare insa si o nevoie suplimentara: cea de protectie si de accesorizarea corespunzatoare pentru aceste gadget-uri.
            Odata aparuta nevoia, trebuie sa gasesti si o rezolvare. In cazul in care te intrebi de unde ai putea cumpara o husa S6 Edge Plus, o carcasa pentru iPhone 6 sau folii de protectie pentru aceleasi telefoane, raspunsul il vei gasi dupa cateva cautari online. Personal am ales varianta accesibila oferita de Stifler.ro, pentru ca am gasit de fiecare data in cadrul acestui magazin online cele mai utile si practice accesorii pentru smartphone-uri, tablete si alte gadget-uri.
            Ce tipuri de accesorii poti gasi la Stifler.ro?
            Piesa de rezistenta este reprezentata de solutiile de protectie pe care magazinul online le ofera pentru o gama foarte variata de smartphone-uri. Ma refer aici la huse si carcase, la folii de protectie fabricate din materiale diverse, in culori care pot sa multumeasca orice exigente.

            Daca preferi o husa din cauciuc sau silicon pentru telefonul tau, nu trebuie decat sa iti alegi modelul preferat si sa plasezi comanda. Le-am incercat si eu, sunt foarte practice, se pliaza perfect pe carcasa telefonului si il asigura impotriva cazaturilor si zgarieturilor. Mi-am comandat 3, chiar de la prima vizita pe site.
            Unii pot sa prefere husele din piele. Nu e deloc o alegere rea, avand in vedere ca pielea ofera un plus de eleganta si estetica telefonului, protejandu-l foarte bine in acelasi timp. Modelele de huse din piele disponibile la Stifler pot sa multumeasca orice gusturi, indiferent daca sunt tip flip sau bumper, ori au stilul unei carcase clasice.
            La o alta categorie se incadreaza carcasele si husele metalice, din plastic sau alte materiale. Unele modele sunt atat de subtiri, incat abia sunt vizibile, fiind foarte potrivite pentru cei care au nevoie de protectie suplimentara a smartphone-ului, dar vor sa ii pastreze totusi aspectul original.
            In zilele noastre este destul de dificil sa gasesti o husa potrivita, mai ales pentru modele de smartphone mai pretentioase sau intalnite mai rar. In plus, mai cauti si o calitate superioara, dar si preturi accesibile. La Stifler toate aceste obiective devin indeplinite, mai ales atunci cand vine vorba de solutii de protectie pentru telefoanele tot mai puternice dar parca tot mai sensibile.
            In cadrul magazinului online poti gasi chiar si huse speciale, cu totul aparte. Ai auzit vreodata de o husa antigravitatie? E vorba despre un model disponibil doritorilor la un pret mai mult decat accesibil, care permite plasarea smartphone-ului pe orice suprafata plana verticala, fixandu-l fara a exista vreun risc.
            Alaturi de husele de calitate si care se potrivesc cu orice tinuta, adaptandu-se cerintelor proprietarilor in ceea ce priveste materialul sau culoarea, o alta solutie de protectie este reprezentata de foliile care te ajuta sa pastrezi intact ecranul. Inddiferent daca preferi o folie abia observabila si foarte subtire, pentru a tine la distanta praful si particulele de display, ori daca vrei o folie din sticla, mult mai groasa dar cu o durabilitate pe masura, gama de produse Stifler te va multumi pe deplin.
            Alte tipuri de accesorii de la Stifler
            Cum folosim telefoanele si tabletele zilnic, adaugarea unor accesorii reprezinta cea mai buna modalitate de amplificare a functionalitatii acestora.
            Sa spunem ca esti la o iesire in aer liber cu prietenii si ai nevoie de o atmosfera completata de ceva muzica. Nimic nu poate fi mai potrivit in acest caz decat o boxa bluetooth, la care se va putea conecta oricine pentru a reda o melodie preferata. In cazul in care preferi muzica doar pentru tine, ai de asemenea la dispozitie casti in variate modele, materiale si culori.
            Nu puteau lipsi din lista accesoriile auto, atat de utile atunci cand te afli in voiaj si ai nevoie de fixarea telefonului pe bord pentru acces facil la GPS, de incarcare a acestuia ori de un plus de siguranta in comunicare. Suporturile magnetice ori cu sistem de fixare pe prizele de aer, incarcatoarele auto si cablurile nu lipsesc astfel din oferta, in asa fel incat orice calatorie a ta sa se desfasoare in deplin confort si siguranta.
            La aceeasi gama de accesorii auto, Stifler ofera si o camera performanta, cu suport rotativ, care poate fi conectata prin Wi-Fi cu telefonul si pe care imaginile din trafic pot fi urmarite live.
            Pasionatii de gadgeturi vor gasi in cadrul acestui magazin online atat produsele care le vor multumi propriile exigente, cat si idei de cadouri pentru apropiati. O baterie externa, spre exemplu, se va dovedi utila oricui, asigurand alimentare cu energie telefonului chiar si atunci cand nu exista la indemana vreo sursa de electricitate. Un selfie stick poate fi de asemenea un cadou ideal pentru pasionatii de fotografie, la fel cum o bratara fitness va ajuta persoanele mai active sa isi monitorizeze mult mai bine orice activitate.
            De ce am ales Stifler si nu un alt magazin online de accesorii?
            Bineinteles, prima comanda am facut-o doar de test, dar si pentru ca mi-au placut acele huse din silicon. Ceea ce mi-a placut a fost ca nu a trebuit sa astept foarte mult pana sa ajunga. Uneori dai comenzi pe diverse site-uri si te trezesti ca livrarea ajunge la tine in 6-7 zile, desi se mentiona clar "maxim 48 de ore". Nu acesta a fost cazul si cu husele din silicon mentionate, care mi-au ajuns chiar a doua zi, cu o firma de curierat rapid.
            In plus, oricand vreau mai multe detalii sau informatii despre produse, am la dispozitie chat-ul de pe site ori numerele de telefon la care pot discuta cu consultanti specializati, pentru a alege cele mai bune accesorii smartphone.

            Acestea fiind spuse, va recomand si voua sa incercati husele, carcasele si accesoriile Stifler - va vor schimba aspectul telefonului, il vor personaliza si il vor proteja fara probleme!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu