duminică, 24 iulie 2016

Conditiile in care se suspenda activitatea unei firme

Dupa anul 1989, atunci cand li s-a oferit posibilitatea, multi romani s-au grabit sa isi deschida firme, sa scape de munca pentru altii, sa fie proprii stapani si, de ce nu?, sa dispuna de mai multi bani. Unele afaceri au fost bine gandite si s-au dezvoltat din ce in ce mai mult. Altele au disparut de pe piata intr-un timp relativ scurt. Uimitor este faptul ca multi patroni nici macar nu s-au obosit sa afle care sunt legile tarii in care isi desfasoara activitatea, ce anume le este permis sa faca si ce nu. Altii au sperat ca pot fenta legea si au tras ponoasele. Zilele trecute am discutat cu o persoana care are firma de cateva luni. Domeniul in care activeaza nu este important. Ceea ce m-a frapat a fost faptul ca nu stia nici macar despre conditiile in care se suspenda activitatea unei firme. Nu ca ar avea nevoie, dar mi se pare normal sa fim la curent cu tot ceea ce implica activitatea de zi cu zi, daca ne dorim sa aiba un viitor bun. Sa stim care sunt legile, care ne sunt obligatiile, drepturile si, neaparat, la cine sa apelam daca dam de greu. De exemplu, pentru suspendare activitate firma dati clic pe link. Veti gasi un site unde totul este explicat pe indelete si pe intelesul tuturor, veti afla care sunt conditiile in care se suspenda activitatea unei firme si ce aveti de facut intr-un asemenea caz.


Procedura de suspendare activitate firma pare, la prima vedere, un lucru la fel de complicat pe cat este si deschiderea unei firme. Cu indrumarile potrivite, totul se poate desfasura simplu, comod si rapid. Societatea Chronax va sta la dispozitie oricand aveti nevoie de consultanta si asistenta juridica, audit si expertiza contabila, salarizare, management, resurse umane, consultanta antreprenoriala. Dupa cum va puteti da seama, Chronax va sta la dispozitie indiferent de problema pe care o aveti, fie ea legata de suspendare activitate firma, fie de orice altceva. 



"Chronax promoveaza egalitatea de sanse in business si isi propune sa va ofere consultanta de specialitate fie ca sunteti un tanar antreprenor care crede in ideea sa dar nu stie cum sa o dezvolte si cu ce resurse, fie ca aveti deja o afacere si vreti sa-i aduceti valoare adaugata sau daca sunteti un investitor strain ce cauta parteneri de incredere care sa-i prezinte cele mai bune solutii pentru peisajul de business romanesc. La Chronax veti fi intampinat de o echipa de specialisti pregatiti sa se ocupe temeinic de fiecare segment al afacerii dvs.

Serviciile noastre stau sub semnul excelentei, echipa Chronax fiind permanent preocupata de perfectionarea sa profesionala multidisciplinara si intotdeauna conectata cu modificarile cadrului legislativ. O echipa tanara si entuziasta, cu rezultate impresionante ce va va oferi

CONSULTANTA GRATUITA pentru ca mai apoi treaca la implementarea solutiilor optime, cu o viteza de executie remarcabila.

Fara a avea nevoie de o programare prealabila, va asteptam zilnic in Concept Storeul CHRONAX, intr-o ambianta placuta si prietenoasa, cu tarife accesibile si corecte. Departamentele sunt conduse de specialisti cu experienta de peste 20 de ani in domeniile in care activeaza si un palmares impresionant de proiecte.

Cu profesionalism si pasiune, fiecare membru al echipei isi organizeaza activitatea eficient si punctual, oferind solutii aplicate nevoilor specifice ale fiecarui client si devenind un aliat in obtinerea succesului in business."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu