vineri, 15 iulie 2016

Posibilitatea de dezvoltare a afacerilor din acvacultura prin fonduri europene

Fonduri europene pentru pescuit. Iata un lucru care ii poate interesa pe multi, caci este un domeniu inca neexploatat la capacitate maxima. Eu ii apreciez enorm pe cei de la Romnets pentru implicarea de care dau dovada. Romnets ofera sprijin pentru obtinerea de fonduri europene celor care sunt interesati sa faca investitii in acvacultura. 

"Activități eligibile:
– Investiții productive în acvacultură, inclusiv modernizarea fermelor de acvacultură, inclusiv îmbunătățirea condițiilor de lucru și de siguranță a lucrătorilor din sectorul acvaculturii;
– Diversificarea producției de acvacultură și a speciilor de cultură;
– Diversificarea surselor de venituri și creșterea profitabilității fermelor prin dezvoltarea turismului și pescuitului recreativ/sportiv."


Anul acesta, pe litorl, m-am simtit mai atrasa de navele ancorate in porturi decat de umbrelute, sezlonguri si alte atractii "marine". M-am uitat uimita la tot ceea ce inseamna plase de pescuit, viviere, odgoane, ba chiar le-am si imortalizat in cateva poze, intru aducere aminte. Am vazut plase pescaresti in diverse culori si marimi si mi-am imaginat, pentru o clipa, ca daca m-as fi nascut baiat mi-ar fi placut sa devin marinar sau macar ajutor de ajutor de marinar pe un vas oarecare, oricat de mic ar fi fost el si oricare i-ar fi fost scopul iesirilor in larg.
Regret ca nu m-am oprit sa vorbesc cu nici unul dintre oamenii zariti in port. Pareau asa de ocupati, fiecare cu treaba lui importanta. Unii intindeau plase de pescuit, altii curatau viviere. Regret ca nu i-am intreba ce se intampla cu toate acele plase pescaresti cand imbatranesc, cand nu mai sunt bune in rolul care le-a fost destinat. Poate o voi face data viitoare cand voi ajunge la mare.



Iata si alte avantaje ale clientilor Romnets, pe langa posibilitatea de dezvoltare a afacerilor din acvacultura prin fonduri europene:
"Beneficiile directe pe care TU le poti primi, doar colaborand cu noi:

1. Costuri mai mici. Reduceti costurile pe termen mediu si lung. Plasele noastre au o perioada lunga de utilizare datorita calitatii superioare a materialelor folosite.
2. Calitate premium “made in Japan”. Avem contracte preferentiale directe, fara intermediari, cu unele dintre cele mai importante companii de profil din lume.
3. Confectionare 100% manuala – fara erori. Plasele sunt importate in forma bruta, neprelucrate. Angajatii nostri croiesc manual plasele exact la dimensiunile de care ai nevoie.
4. Sustineti economia nationala. Excluzand plasele care sunt importate din Japonia, toate celelalte materiale folosite (sforile si franghiile, plutitoarele si alte accesorii) sunt produse in Romania.
5. Protejam mediul inconjurator. Materialele pe care le folosim sunt certificate, nu sunt toxice si nu polueaza in niciun fel mediul. De asemenea, nu comercializam niciun fel de plase de pescuit monofilament, sunt ilegale in Romania.
6. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 100 lei prin Posta Romana si negociabil prin curierat rapid.
7. Detinem stoc de peste 1000 repere unice iar livrare este rapida. Facem eforturi mari si mentinem un stoc suficient pentru a avea permanent o gama larga de plase pregatite pentru livrare imediata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu