vineri, 15 iulie 2016

Usi glisante de interior

Mutarea de la o casa veche, batraneasca, la un apartament confortabil a avut asupra lor un impact major. Isi doreau de mult timp sa aiba o casa moderna, cu arcade la sufragerie, cum vazusera pe la cunoscuti si prin filme. Din pacate, nu au tinut cont de faptul ca apartamentul e destul de mic si renuntarea la usi inseamna de fapt pierderea intimitatii si neputinta de a izola camera buna (sufrageria) de mirosurile din bucatarie sau de umezeala din baie. De cum am intrat in casa lor le-am spus ca ar trebui sa isi monteze macar o usa glisanta pe locul unde acum au arcada. Au zambit ingaduitori si au spus probabil in sinea lor sa isi puna mama usi glisante, ca pe ei i-a costat o multime de bani sa sparga peretii, sa scoata usile si sa monteze beculete in arcade. Abia dupa ce au inceput sa locuiasca efectiv in apartament au inteles ca aveam dreptate, ca aveau o casa mult prea mica pentru a-si permite luxul de a lasa o camera fara usi glisante de interior sau de alt fel de usi. O usa glisanta e intotdeauna mai buna decat nici o usa, mai ales cand vrei ca sufrageria sa ramana curata, sa nu miroasa a ceapa prajita sau sa adune mucehai pe pereti din cauza umezelii care vine din baie. 


"Alegerea unei usi glisante de interior este o solutie smart de organizare si de amenajare a casei tale, mai ales daca dispui de spatii mici. Confectionate din lemn sau sticla securizata, usile glisante sau culisante te ajuta sa economisesti spatiu, astfel ca ai posibilitatea sa organizezi mai bine orice camera si sa creezi decoruri fascinante in casa ta. In magazinul online eMenatwork, gasesti usi de interior glisante la preturi accesibile pentru a te bucura de beneficiile unei usi glisante in casa ta. In plus, ai posibilitatea de a crea spatii luminoase si spatioase cu usi glisante din sticla. Aceste usi culisante ofera camerei personalitate si iti permite sa separi ocazional anumite spatii, cum ar fi bucataria de sufragerie in momentul cand gatesti. Pentru dormitor si baie poti alege usi glisante din lemn pentru a-ti oferi discretia necesara. De asemenea, eMenatwork ofera clientilor sai si usi de interior clasice pentru a-si amenaja casa asa cum isi doresc indiferent de preferinte."

La nici un an de cand s-au mutat in noul apartament mi-au spus ca s-au decis sa imi asculte sfatul si m-au intrebat daca stiu de unde ar putea comanda macar o usa glisanta. Sigur ca stiu, doar nu degeaba imi petrec tot timpul in mediul online. eMenatwork e locul potrivit pentru cei care doresc usi glisante de interior. Eu am vazut acolo cateva modele pentru care aproape ca as renunta la usa clasica, va spun cu sinceritate. Intrati pentru a le vedea. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu