vineri, 15 ianuarie 2016

Izolatii pentru la bloc

S-a intors sotul meu din Germania cu doar cateva zile inainte de Craciun. Statuse prea putin pentru a putea face, din banii castigati acolo, lucrurile seriose pe care le visam. Nu aveam nici un plan maret, asa ca primul lucru a fost sa mergem la cumparaturi pentru a umple frigiderul. Am petrecut zile de vis, cu distractie multa si oboseala pe masura. Dupa sarbatoarea de Sfantul Stefan m-am decis sa bag rufe la spalat si atunci mi-am amintit. De zece ani traiam un cosmar, adica din ziua cand m-am mutat in acest bloc. Nu stiu daca arhitectul care l-a proiectat era beat sau nebun, dar a construit blocul in asa fel incat jumatate dintre apartamente nu au aerisire la baie decat printr-o fanta mica pe unde circula un strop de aer ventilat intre subsol si partea de sus a blocului. Atat. Cum mama zmeilor sa poti aeri o baie prin crapatura aceea, mai ales ca in dreptul apartamentului nostru niste isteti au blocat tunelul care ducea la subsol. I-am spus sotului meu ca aceasta este urgenta si asta vom face cu banii pe care i-a adus din strainatate. Zis si facut.

Am intrat pe site-ul www.e-izolatii.ro, am comandat tot ce ne-a spus specialistul chemat la lucrare (profile nu stiu de care, glet, adeziv, usa pentru aerisire, plasa nu stiu de care) si am transformat casa in santier. Daca tot am umblat prin baie si am rascolit casa, am decis sa facem si alte mici lucrari. Am cumparat faianta ca sa o inlocuim pe cea care incadra cada de baie, am taiat oglinda care era sparta la un colt, am cumparat o aplica de baie foarte draguta, cu niste felii de portocale desenate la un colt, am dat tencuiala jos, am dat cu glet si cu vopsea lavabila. Nu eu, nu sotul meu, ci niste prieteni care se pricep la asa ceva, ca noi abia reusim sa batem un cui fara sa ne rupem degetelele de calculatoristi. Apropos de cuie, daca tot era dezastru prin casa si aveam la indemana o bormasina buna, i-am rugat sa imi puna niste dibluri in pereti, prin diverse locuri strategice, sa imi agat cateva obiecte tare dragi mie, printre care doua poze reusite pe care mi le-a trimis o prietena bloggerita. Sunt poze facute chiar de ea prin lume, caci e blogger de travel si colinda prin Africa si Asia asa cum ma duc eu pana la piata sau la o plimbare cu cainele. 

Sa nu va fie teama sa investiti in casa voatra, oricat de mult vi s-ar parea ca va costa. Eu nu am regretat nici o clipa. Casa mea are un cu totul alt aspect acum. E mai luminoasa, mai aerisita, mai placuta. Stiam de site-ul www.e-izolatii.ro de pe vremea cand ne-am comandat materiale pentru a izola casa. Si pentru ca am fost mereu multumiti, m-am decis sa ii recomand pe blog, sa stie si altii unde pot gasi materiale de constructii si izolatii pentru la bloc. 

"Societatea MTM Izolatii & Constructii SRL, este o companie romaneasca cu capital privat infiintata in anul 2005 ce are ca obiect de activitate importul si distributia de materiale moderne pentru izolatii in domeniul instalatiilor de climatizare, ventilatie si incalzire, cat si de diverse materiale de izolatii pentru constructii destinate cladirilor comerciale, rezidentiale, industriale, hoteliere si pentru instalatii tehnologice.

Avand un personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional care pune un accent deosebit pe informarea corectă a clientului si pe promovarea celor mai noi materiale şi tehnologii din domeniul izolatiilor tehnologice si al constructiilor, la cel mai bun raport “ calitate / preţ ” societatea noastra ofera un pachet de solutii moderne clientilor sai la standarde europene, bazat pe o gama variata de materiale de calitate, accesorii si produse conexe, consiliere tehnica, asistenta tehnica la montaj si servicii logistice (distributie) la nivel national.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra.

Materialele si serviciile oferite de către societatea noastră ţin să aducă un plus de garantie, calitate, promtitudine, siguranţă şi nu în ultimul rând durabilitate."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu