luni, 25 ianuarie 2016

Complex de multivitamine

Favio pentru reglarea glicemiei este un complex de multivitamine care ajuta la reglarea si mentinerea la cote normale a glicemiei. Administrat in mod regulat, Favio (multivitamine pentru reglarea glicemiei) sustine functionarea normala a pancreasului. Iata cateva dintre lucrurile bune pe care acest complex de multivitamine le aduce in viata persoanelor ce sufera de diabet de tip 2:
"Ajută la menţinerea unor niveluri normale ale glucozei în sânge;
Susţine sistemul imunitar;
Ajută la funcţionarea în condiţii normale a glandei tiroide;
Ajută la coagularea normală a sângelui;
Ajută la menţinerea vederii normale;
Diminuează în mare măsură senzaţia de oboseală şi epuizare şi creşte energia;
Favorizează protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;
Ajută la menţinerea unor celule sanguine normale;
Ajută la menţinerea frumuseţii pielii și a unghiilor."

Producatorii acestui complex de multivitamine pentru reglarea glicemiei (glicemie -  Prezența glucozei în sângele din organismul uman; cantitate de glucoză aflată în sânge) il recomanda celor care sufera de diabet de tip 2, dar specifica in mod clar ca inainte de administrarea acestui supliment alimentar trebuie cerut sfatul medicului de familie in legatura cu introducerea lor in regimul alimentar, caci este necesara asigurarea ca interactiunea Favio cu medicamentele prescrise de catre medicul curant nu dauneaza sanatatii bolnavului. Daca vreti sa aflati cum trateaza Favio diabetul de tip 2, iata cateva cuvinte preluate de pe site-ul favio.ro: "Fara parabeni! Fara gluten! Favio nu este un medicament si nu vindeca diabetul. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra in flaconul originar, la temperatura camerei, in locuri uscate si aerisite. Solicitati informatii suplimentare despre Favio la cea mai apropiata farmacie. Administrare: 60 tablete. Câte 2 tablete zilnic." Mai multe informatii despre glicemie, despre complexul de multivitamine pentru reglarea glicemiei, despre diabet de tip 2, puteti gasi cu un singur clic pe linkurile de mai sus. Sa fim informati corect cred ca este primul pas pentru a ne mentine pe cat posibil sanatosi

"De obicei, persoanele cu diabet nu au un aport suficient de micronutrienți. O serie de cercetări realizate în Germania arată că dietele pacienților cu diabet de tip 2 prezintă deficiențe în până la 22 de nutrienți evaluați. Și mai grav este faptul că 97% dintre pacienții cu diabet nu obțin din dietă trei din cei șapte nutrienți în dozele recomandate. Nutrienții cu cel mai mare impact terapeutic:
Acidul afla lipoic (ALA)
Luteina
Cromul
Magneziul
Alți antioxidanți, precum vitaminele C și E"



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu