luni, 18 ianuarie 2016

Magazin online cu haine de dama

Sunt atat de multe magazine cu haine de dama in online, incat bietele fete si femei nu stiu incotro sa isi mai indrepte ochii si atentia. Fiecare dintre ele incearca sa isi atraga clientele cu cate o reducere, o promotie, un program de fidelizare, asa cum stim toate. Cu toate astea, numarul lor ramane in continuare foarte mare si femeilor le este greu sa se decida de unde sa cumpere. Iata din ce motiv vreau sa scriu astazi pe blog despre un magazin online haine de dama, www.dyfashion.ro/, ca toata lumea sa afle despre el, sa intre pe linkul din aceasta postare, sa studieze ofertele, sa admire produsele pe care le au spre comercializare si, de ce nu?, sa isi comande ceea ce le atrage atentia. Este vorba despre looktoramagazin.ro, un site pe care l-am descoperit de curand si care m-a convins sa ii trec mai des pragul datorita faptului ca ofera transport gratuit (la comenzi de peste 300 de lei), ca ofera 14 zile in care te poti razgandi daca ceva te nemultumeste la produsul ales, comandat si primit, plus ca ofera suport online si consultatie 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, adica non stop.

Am gasit pe acest magazin online cu haine de dama o rochie care mi-a atras atentia din prima clipa si care m-a convins ca cei din spatele site-ului looktoramagazin.ro au gusturi bune in materie de imbracaminte pentru femei. Poate ca in acest moment oferta lor nu este pe atat de diversificata pe cat ne-am fi asteptat, insa toate produsele pe care le au sunt de cea mai buna calitate, au croieli deosebit de interesante, materiale bune si preturi accesibile oricarui buzunar. Este o rochita alba ce poate fi purtata atat iarna, cat si in serile racoroase de primavara sau toamna. Designul sau deosebit este dat de fermoarul negru de la spate, aplicat de sus pana jos, cu posibilitatea de a-l lasa deschis atat cat isi doreste fiecare femeie in parte, pe post de crapatura a rochiei. Veti ramane surprinse, doamnelor, afland ca rochia a fost produsa chiar in tara noastra. Iata ca se poate, daca dorim. Degeaba unele voci sustin ca nu mai producem nimic de calitate. Aceasta rochita vine sa infirme spunele lor si sa ne dovedeasca faptul ca ne putem imbraca frumos si elegant chiar si fara sa cheltuim o avere pe haine ale unor firme (branduri) de renume mondial. 

Va rog sa nu ma credeti pe cuvant. Intrati pe linkul din acest articol si vedeti cu ochii vostri rochiile frumoase si elegante din acest magazin online cu haine de dama. Este aproape imposibil sa nu va atraga atentia macar una dintre ele. Sau poate ca veti fi interesate de un palton calduros si placut ochiului. Sau de un poncho, ca tot este la moda in anul 2016, iar noi, femeile, vrem intotdeauna sa tinem pasul cu noile tendinte in materie de imbracaminte, nu-i asa?

"Look Tora este un magazin de Producator deschis în Brașov și extins în mediul online pentru a permite accesul la shopping pasionaților de modă din toată țara. Toate colecțiile sunt originale și produse de catre firma noastră.Colectiile sunt actualizate in pas cu tendintele din moda, iar caracterul distinctiv de promovare il reprezinta diversitatea produselor comercializate.

Look Tora a fost fondat în 2010 și își propune să devină în scurt timp un nume de referință în zona shoopingului online. O caracteristică distinctivă o reprezintă fidelizarea clienților prin informarea lor permanentă și personalizată cu privire la produsele aflate în magazin, raportată la preferințele și caracteristicile specificate de cumpărător în fișa de membru. 

Hainele disponibile în magazinele Look Tora care sunt situate in Brașov Str Iuliu Maniu nr. 36 și Str Zizinului nr.1 poti fi achiziționate și online. Plata poate fi efectuată atât cu cardul, cât și numerar, la destinație. Comenzile din Brașov beneficiaza de transport gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Echipa Look Tora vă stă la dispoziție pentru informatii suplimentare prin intermediul formularelor din rubrica contact."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu