luni, 18 ianuarie 2016

Mai multe detalii despre videochat

Videochat. Un domeniu despre care multa lume se fereste sa vorbasca, cu toate ca are un succes nebun in aceasta era super tehnologizata. Pana la urma, oferta apare atunci cand exista cerere, nu-i asa? Poate ca ar trebui sa nu mai facem atat pe scandalizatii si sa ne lasam semenii in pace, sa practice orice meserie isi doresc, iar pe ceilalti sa ii lasam sa faca ce doresc cu timpul si cu banii lor. Pana la urma, fiecare dintre noi munceste ca sa castige un ban si e liber sa faca orice ar dori cu acel ban, fie ca alege sa ii cheltuie pe mancare, pe carti, pe plimbari prin strainatate, pe haine, pe masini, pe parfumuri sau pe discutii purtate prin intermediul videochat-ului. Unii inca se simt datori sa ii apere pe ceilalti de diverse, uitand ca suntem in secolul 21, ca toleranta si intelegerea aproapelui ar trebui sa aiba alte conotatii, sa fie altfel privite, ca ne-am indepartat de mult de evul mediu si de rigorile impuse pe atunci de catre cei care erau la putere. Nu spune nimeni ca trebuie neaparat sa facem videochat sau sa beneficiem de ceea ce videochat-ul ofera, insa daca printre noi exista oameni pe care acest domeniu de activitate ii bucura si le aduce multumire, haideti sa ii lasam in legea lor, sa isi traiasca viata asa cum vor, fara sa ne araatam oripilati si sa dam cu pietre dupa ei.

Pana la urma, wikipedia spune ca video chat-ul este o formă de comunicare, plătită sau gratuită, între două persoane, de regulă prin intermediul unui webcam sau a unei camere video, conectate la un computer. În ce privește varianta platită a videochat-ului, acțiunea se desfașoară între client și un model de videochat (denumit si operator de videochat, hostess online, model online).

La rândul său videochat-ul platit poate fi de mai multe feluri:
Cu conținut adult; în care modelele și clienții pot discuta intr-un cadru privat subiecte erotice, cu caracter adult si pot avea scene de nuditate. La randul sau, videochat-ul adult are mai multe "nise": hardcore (porno), softcore, glamour.
Cu conținut non-adult; în care modelele și clienții pot discuta intr-un cadru privat subiecte fara caracter erotic si nuditatea este exclusa. Aici videochat-ul se apropie de zona de online dating.

Ce presupune activitatea de videochat (adult streaming)? Conversațiile dintre modele și clienți pot varia foarte mult, abordând atât teme cu caracter erotic, cât și teme despre hobby-uri, muzică, cărți, filme etc. Ceea ce este cel mai important este că modelul are posibilitatea de selecta interlocutorii și, implicit, de a conduce conversația spre tema dorită.
Clienții plătesc pentru fiecare minut de conversație cu modelele. Conversațiile dintre un client și un model sunt private, nimeni nu poate invada intimitatea discuției. Modelul poate alege liniștit tema discuției, adult sau non-adult, și poate aborda orice atitudine dorește în fața camerei video.

Pentru cei care doresc sa afle mai multe detalii despre videochat, sfatul meu este sa dea clic pe linkul din aceasta propozitie sau sa caute informatii pe internet, sa se documenteze bine si sa cearna cu atentie fiecare informatie gasita, caci nu tot ce este pe internet reprezinta purul adevar. Tot ceea ce vreau sa spun este ca suntem oameni si fiecare dintre noi este unic. Nu gandim la fel, nu ne purtam la fel. Pe fiecare dintre noi il atrage altceva, fiecare se relaxeaza in alt fel, fiecare isi alege ce meserie considera ca i se potriveste cel mai bine. De ce sa ne pierdem timpul judecandu-i pe altii dupa propriile noastre criterii, principii, ganduri?

2 comentarii:

  1. da, e pana la urma un fel de socializare si, nimic mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca vrei sa devii independenta financiar si sa-ti atingi obiectivele de-o viata in maxim 2-3 ani apeleaza cu incredere

    RăspundețiȘtergere